Tänään oli niin maanantai, ettei mitään rajaa. En saanut luultavasti mitään aikaiseksi enkä oppinut mitään uutta. Täytyy muistella vanhoja oppeja.

Ehkä jännin asia, mitä olen viime aikoina kuullut, on perustelu sille, miksi RAY ei ota nettipokeria valikoimaansa. Hirmuisen yksinkertaista. Siitä on paljon haittaa ja todella vähän hyötyä.

Pelin ylläpitäjä saa nettipokerissa liikkuvasta rahasta vain pikkuruisen siivun, kun rahat pääosin siirtyy pelaajalta toiselle. RAY on arvioinut, että tuotto olisi kahden päivän liikevaihdon verran. Eli vähän.

Haittoja sen sijaa tulisi paljon, koska nettipokeri on kuulemma
tavattoman addiktoiva peli. Eli paljon itkua ja hampaiden kiristystä, kun yöt pitkät menee pelatessa ja tekstariluottoja ottaessa. Suomessakin on jo joitakin kymmenien tuhansien nettipokeritekstariveloissa pyöriviä ihmisiä.

Ja kun RAY on luvannut EU:lle toimia vastuullisesti saadakseen pitää monopolinsa, ei se voi ottaa moista peliä valikoimaansa. Ehkä joskus palaan siihen aiheeseen, miksi on tavattoman tärkeää ja pelkästään järkevääkin, että RAY saa pitää monopolinsa.