Tänään se alkoi. Kolmen viikon kesäloma. Se loma, jota eduskunta ei suostu maksamaan rahana työsuhteen päättyessä niille avustajille, jotka ovat ehdokkaita. No eipä sillä, olisin pitänyt lomani lomana ilman eduskunnan pakottamistakin, jotta voisin tehdä kolme viimeistä ja tärkeintä viikkoa ennen vaaleja täyspäiväisesti vaalitöitä. Ja kalenterini kyllä väittääkin, että töitä riittä täysipäiväisesti tehtäväksi.

Loma alkoi loistavasti Porvoossa ensin viime perjantaina jazz-iltamilla. Oli Claes Andersson ja jazz-duo To The Moon soittamassa. Rentouttava ilta. Launtaina jatkettiin Porvoossa vähän toisella tyylisuunnalla, kun Asa ja Family Sound oli Bar Maryssa. Tupa oli täynnä, kuten oli viikko aiemmin Lohjallakin ja meininki jälleen aivan mieletön. Vielä on yksi mahdollisuus nähdä Asa Vantaalla ens lauantaina Tikkurilassa ravintola Pormestarissa.

Tämän päivän kohokohta oli ensimmäinen yhteinen vaalipaneeli Suomen heteroimmaksi ehdokkaaksi itseään kuvailevan Mikko Ahvenaisen kanssa. Hän on piristävä lisä epäilemättäkin mihin tahansa paneeliin. Keskustan ehdokasesittelysivuilla Mikko vaatii rangaistuksista oikeita tuomioita. Se on kyllä ytimekkäästi vaadittu...